Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Pludselig blev der stille på baren i New York

Også i New York stod tiden stille, da den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen faldt om med hjertestop. I denne uges 'Glimt af den amerikanske hverdag' fortæller Kresta Asp om, hvordan amerikanerne for en stund blev danske, da ulykken indtraf.

Af Kresta Asp

BROOKLYN, NEW YORK: De forstår det ikke helt - fodbold - eller soccer som de kalder det. Mine amerikanske kollegaer elsker ellers al sport. Bevares, de fleste af dem har måske delvist set en fodboldkamp, men mest fordi der var br...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen