Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Politiske omkostninger ved stimuluspakken

Senere i dag ventes Repræsentanternes Hus at vedtage den store stimuluspakke, som derefter kan underskrives af Joe Biden. En stor sejr for den nye præsident, men også en sejr, der har udstillet splittelsen på Capitol Hill og udfordringerne med venstrefløjen.

Hvis Joe Biden i dag vågner i Det Hvide Hus og tænker, at det her bliver en af de gode dage på kontoret, er det ikke uden grund. For senere i dag ventes Repræsentanternes Hus at vedtage den stimuluspakke, som Senatet for få dage siden s...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen