Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

POTUS

POTUS: Andrew Johnson

I denne udgave af POTUS ser Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen nærmere på en af USA’s dårligste præsidenter. Manden, der blev den første præsident, der blev stillet for en rigsret; Andrew Johnson.

Han rangerer som en af USA’s mindst succesfulde præsidenter. Og hans plads i historiebøgerne skyldes primært at han var den første præsident til at blive stillet for en rigsret. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser i denne udgave af POTUS nærmere på Andrew Johnson.

Med i studiet til at tale om ham Anders og Lars inviteret Philip Chr. Ulrich, udenrigsredaktør her på Kongressen.com, og forfatter til flere bøger om amerikansk politik og historie.

Hør udsendelsen her:
https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4/episode/39fa6be6-de7b-4a1d-8bcc-17191758562f

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen