Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

POTUS

POTUS: Calvin Coolidge

I denne udgave af POTUS ser Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen nærmere på præsidenten, der var af meget få ord . Så udtalt, at han blev kaldt “Silent Cal”. USA’s præsident nummer 30, Calvin Coolidge.

Indenrigsanalytiker Mads Høeg-Mikkelsen er gæst hos Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen til en snak om en mand, der ikke selv holdt meget af at tale. Men ikke desto mindre er Calvin Coolidges historie et besøg værd, for hans samtid og det aftryk den satte på USA, er ganske væsentligt.

Lyt med her:
https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4/episode/4e8091d0-33a6-4db0-a576-8cc76a9158e8

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen