Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

POTUS

POTUS : George H. W. Bush

I denne udgave af POTUS ser Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen nærmere på manden, der stod i spidsen for USA da Den Kolde Krig sluttede, Berlinmuren faldt og Sovjetunionen kollapsede – George Herbert Walker Bush.

I denne udgave af POTUS – den femte i sæson 2 – handler det om præsident nummer 41 i rækken. Manden, der styrede USA gennem nogle turbulente år da Den Kolde Krig sluttede, Berlinmuren faldt og Sovjetunionen kollapsede. Manden, der nød enorm popularitet efter Golfkrigen, men som alligevel måtte se sig slået ved valget i 1992 af Bill Clinton – George H. W. Bush.

Med til at tale om ham har Anders og Lars inviteret Lykke Friis, direktør i Tænketanken Europa og forfatter til flere bøger om international politik, senest ‘Håbets Europa I 89 Billeder’.

Hør udsendelsen hos her:
https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4/episode/aa4bf18b-b6be-4e79-92b7-c49272a654b5

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen