Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

POTUS

POTUS : Jimmy Carter

I denne udgave af POTUS ser Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen nærmere på manden, der i dag er kendt som USA’s bedste eks-præsident – Jimmy Carter.

I denne udgave af POTUS – den trejde i sæson 2 – handler det om præsident nummer 39 i rækken. Manden, der i dag er kendt som Amerikas bedste eks-præsident, nemlig Jimmy Carter.

Med til at tale om ham har Anders og Lars inviteret Lars Erslev Andersen, seniorforsker ved DIIS med speciale i Mellemøsten.

Hør udsendelsen her:
https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4/episode/5a77489f-608f-4c5e-a35f-415af5254a5b

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen