Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

POTUS

POTUS: John Adams

I denne udgave af POTUS ser Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen nærmere på USA’s første vicepræsident og præsident nummer to i rækken. Manden, der ganske ufrivilligt blev historiens første one term president; John Adams.

Han var en af de afgørende folk bag tilblivelsen af det amerikanske demokrati og en mand, der ufrivilligt måtte nøjes med en enkelt periode som præsident. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser i denne udgave af POTUS nærmere på John Adams.

Med i studiet til at tale om ham Anders og Lars inviteret Niels Bjerre-Poulsen, lektor i amerikanske studier ved Syddansk Universitet og forfatter til flere bøger om amerikansk politik og historie.

Hør udsendelsen her:
https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4/episode/49706d43-f8c0-48dc-969e-f18ac52111d3

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen