Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

POTUS

POTUS : John F. Kennedy

I denne udgave af POTUS ser Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen nærmere på præsidenten, der ved sin død gik fra menneske til myte. Præsidenten, der styrede USA gennem Cubakrisen og som stod bag nogle af historiens mest ikoniske taler, nemlig John F. Kennedy.

Denne udgave af POTUS handler om den vel nok mest mytiske præsident i amerikansk historie. Manden, der kom til magten ved den tætteste valgsejr i amerikansk historie i 1960. Manden, hvis taler stadig er en kilde til inspiration over hele kloden. Og manden, der gik fra menneske til myte, da Lee Harvey Oswald skød og dræbte ham den 22. november 1963 i Dallas, Texas. Der er selvfølgelig tale om John Fitzgerald Kennedy.

Modsat de andre udgaver af POTUS, har Anders og Lars ingen gæst med i studiet. For med sine foreløbig fire Kennedy-bøger og successhowet ‘The Speeches Of President Kennedy’ i bagagen, må Anders siges at være landets førende Kennedy-ekspert.

Hør udsendelsen her:
https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4/episode/0e286776-4173-4687-8899-497f46402ef6

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen