Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

POTUS

POTUS : Lyndon B. Johnson

I denne udgave af POTUS ser Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen nærmere på en mand, som ville være gået over i historien som en af de største amerikanske præsidenter, hvis ikke det var for en ting – Vietnamkrigen. Præsident nummer 36 i rækken; Lyndon B. Johnson.

I denne udgave af POTUS – den sidste i sæson 1 – handler det om præsident nummer 36 i rækken. VOLUNTEER var hans kodenavn hos Secret Service – hans lovformelige navn var Lyndon Baines Johnson.

Med til at tale om ham har Anders og Lars inviteret professor i amerikanske studier ved Syddansk Universitet, Jørn Brøndal, med i studiet. Jørn er forfatter til den meget roste og ganske fremragende bog der hedder ‘Det Sorte USA’ og samtidig bidragsyder til bøgerne ‘JFK100’ og ‘Obama – Håbets Præsident’.

Hør udsendelsen her:
https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4/episode/178304fe-f3d7-4952-9f4f-3134885b5232

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen