Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

POTUS Special: POTUS i Danmark

Det er ikke hver dag USA’s præsident kommer til Danmark. Men når det sker, sætter det landet på den anden ende. Hør POTUS her.

Det er ikke hver dag USA's præsident kommer til Danmark. Men når det sker, sætter det landet på den anden ende. Hør POTUS her.

I denne special udgave af POTUS har Anders Agner og Peter Keldorff besøg af den politiske kommentator Peter Mogensen til en samtale om, hvordan det forløber når den amerikanske præsident kommer til Danmark.
Hør programmet her:
https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Podcast

Hør 'Reaganland' om Iran-Contra-skandalen her.

Copyright © 2021 Kongressen