Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

POTUS Special: POTUS i Danmark

Det er ikke hver dag USA’s præsident kommer til Danmark. Men når det sker, sætter det landet på den anden ende. Hør POTUS her.

JERSEY CITY, NJ - SEPTEMBER 28: Presidents Obama, G.W. Bush, and Bill Clinton smile and wave while on the first tee during the first round of the Presidents Cup at Liberty National Golf Club on September 28, 2017 in Jersey City, New Jersey. (Photo by Shelley Lipton/Icon Sportswire via Getty Images)

I denne special udgave af POTUS har Anders Agner og Peter Keldorff besøg af den politiske kommentator Peter Mogensen til en samtale om, hvordan det forløber når den amerikanske præsident kommer til Danmark.
Hør programmet her:
https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4

Skrevet af

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Feature

Den ukendte historie om Route 66 fortsætter.

Courtroom

Justitsminister Merrick Garland forsøger at dæmpe gemytterne efter ransagningen af Trumps bolig - men om det lykkes, er tvivlsomt.

Politisk analyse

Borgerne i Kansas stemte i sidste uge overvældende på at beholde retten til abort i deres forfatning. Men abortdebatten er langt fra afsluttet, og...

Courtroom

Hvad fik FBI til at skride til ransagning af Donald Trumps hjem i Florida? Og hvilke juridiske overvejelser ligger der bag?

Copyright © 2021 Kongressen