Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

POTUS Special: Præsidenterne på film

Hvilke præsidentfilm er værd at se? Hvilke er ikke? Og hvad betyder filmene for forståelsen af de enkelte præsidenter? Hør POTUS her.

Hvilke præsidentfilm er værd at se? Hvilke er ikke? Og hvad betyder filmene for forståelsen af de enkelte præsidenter? Hør POTUS her.

I denne special udgave af POTUS har Anders Agner og Peter Keldorff besøg af filmanmelder Casper Christensen til en samtale om de bedste – og de værste – præsidentfilm gennem tiden.
Hør programmet her:
https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Courtroom

Trump har flere gange nu næsten tilstået kriminelle handlinger i sine TV optrædener

Courtroom

Politiet fandt ved en ransagning af senatorens hjem 3,5 million kroner i kontanter og flere guldbarrer.

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Copyright © 2021 Kongressen