Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

POTUS

POTUS: Teddy Roosevelt

I denne udgave af POTUS ser Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen nærmere på manden, der i folkemunde er kendt som TR, nemlig Theodore Roosevelt. En mand, der nød tilværelsen som præsident så meget, at han prøvede at blive det igen efter han var stoppet. Med i studiet er udenrigsredaktør her på Kongressen.com, Philip Chr. Ulrich

I dette andet program i serien om de amerikanske præsidenter, ser Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen nærmere på manden, der er nummer to fra højre på det berømte Mount Rushmore i South Dakota.

Ham med det solide overskæg. Den 26. præsident i rækken. En mand, som bedst kan opsummeres med ét ord: meget. Han gjorde nemlig alting meget, uanset hvad han gjorde, nemlig Theodore Roosevelt.

Med i studiet er udenrigsredaktør på Kongressen.com Philip Christian Ulrich.

Lyt med her:
https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4/episode/06596cf7-f424-4c81-a374-442a373cc0b7

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen