Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

POTUS

POTUS: William H. Taft

I denne udgave af POTUS ser Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen nærmere på præsidenten, der ikke ville være den, og som endda blev mobbet og drillet mens han var det på grund af sin vægt – William Howard Taft.

Han er den største – i fysisk forstand – der nogensinde har været præsident, men William H. Taft drømte om at lave noget helt andet end at være præsident nummer 27 i rækken.

Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen har i dette afsnit af POTUS besøg af Rasmus Dahlberg, historiker og forfatter, senest til storværket “Præsidenter – fra Washington til Trump”.

Lyt med her:
https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4/episode/f7e4c78e-e996-4b13-a890-a867448ef5bd

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen