Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

POTUS: William Henry Harrison

Hør POTUS om USA’s 9. præsident, William Henry Harrison, her.

Hør POTUS om USA's 9. præsident, William Henry Harrison, her.

I denne udgave af POTUS ser Anders Agner og Peter Keldorff nærmere på manden, der kun var præsident i godt en måned, nemlig William Henry Harrison.
Med i studiet til at tale om USA’s 9. præsident er Lars Græsborg Mathiasen, tidligere redaktionschef på Kongressen.com og medvært på de tre første sæsoner af POTUS.
Hør programmet her:

https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4/episode/330c3243-a254-4e2d-bf88-6698dfa9b40a

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Copyright © 2021 Kongressen