Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

POTUS: William Henry Harrison

Hør POTUS om USA’s 9. præsident, William Henry Harrison, her.

I denne udgave af POTUS ser Anders Agner og Peter Keldorff nærmere på manden, der kun var præsident i godt en måned, nemlig William Henry Harrison.
Med i studiet til at tale om USA’s 9. præsident er Lars Græsborg Mathiasen, tidligere redaktionschef på Kongressen.com og medvært på de tre første sæsoner af POTUS.
Hør programmet her:

https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4/episode/330c3243-a254-4e2d-bf88-6698dfa9b40a

Skrevet af

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Business

Det amerikanske boligmarked er udfordret og almindelige mennesker har sværere end tidligere ved at få råd til et sted at bo, fortæller Nykredits Frederik...

Business

Forsker fra SDU vurderer, at de høje benzinpriser kan hjælpe republikanerne med at vinde flertallet tilbage i Kongressen ved midtvejsvalget.

Business

De amerikanske forbrugere ser pessimistisk på fremtiden, som følge af inflationen, lyder analysen fra Mikael Milhøj fra Danske Bank.

Podcast

Hør POTUS om USA's 10. præsident, John Tyler, her.

Copyright © 2021 Kongressen