Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

POTUS: William Henry Harrison

Hør POTUS om USA’s 9. præsident, William Henry Harrison, her.

Hør POTUS om USA's 9. præsident, William Henry Harrison, her.

I denne udgave af POTUS ser Anders Agner og Peter Keldorff nærmere på manden, der kun var præsident i godt en måned, nemlig William Henry Harrison.
Med i studiet til at tale om USA’s 9. præsident er Lars Græsborg Mathiasen, tidligere redaktionschef på Kongressen.com og medvært på de tre første sæsoner af POTUS.
Hør programmet her:

https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4/episode/330c3243-a254-4e2d-bf88-6698dfa9b40a

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Feature

I dag fejres Juneteenth i USA - en helligdag, som kun er få år gammel.

Interview

Krigen i Ukraine har betydet at NATO er vendt tilbage en velkendt rolle i form af kollektivt forsvar, lyder analysen fra bogaktuelle Sten Rynning.

Feature

Ganske få år efter den amerikanske uafhængighed, endte USA i 1812 i krig mod England.

Copyright © 2021 Kongressen