Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

POTUS

POTUS : Woodrow Wilson

I denne udgave af POTUS ser Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen nærmere på præsidenten, der stod i spidsen for USA under 1. verdenskrig. Manden, hvis kone overtog styringen af landet, da et slagtilfælde sendte ham til tælling. Den 28. præsident i rækken; Woodrow Wilson

I 1912 valgte USA en præsident, som måske ikke står som en af de mest signifikante og markante i historien – selvom han stod i spidsen for USA’s første krig på fremmed grund.

Den 28. præsident er en af de mest melankolske af slagsen. Denne udgave af POTUS handler om Woodrow Wilson.

Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen har besøg af historiker, forfatter og professor Claus Bundgaard Christensen – manden bag mere end en håndfuld bøger om de store verdenskrige og tiden deromkring.

Lyt med her:
https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4/episode/be47f915-c54f-41c2-9c38-877eef13b0f4

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen