Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Præsidenten og sidesporet

I dag fylder USA's 42. præsident, Bill Clinton, 75. Fødselaren blev i sin tid kaldt sin generations største politiske talent og var i mange år en stor stjerne i Det Demokratiske Parti. Sådan er det ikke længere og Clinton er i stigende grad blevet kørt ud på et politisk sidespor.

For et par år siden udkom der en spændingsroman med titlen 'Præsidenten Er Forsvundet'. De to herrer bag værket var henholdsvis bestsellerforfatteren James Patterson og så USA's tidligere præsident, Bill Clinton. N...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen