Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Præsidentens bibliotek: Franklin D. Roosevelt

Velkommen til Hyde Park i New York, hvor Franklin D. Roosevelts præsidentbibliotek ligger.

Få præsidentbiblioteker ligger smukkere end Franklin D. Roosevelts. Det første, der i sin tid blev etableret og som ligger som en del af det store landområde, hvor FDR boede helt frem til sin død i april 1945. USA's 32. præsident kom fra rige kår og således ligger hans hjem, som er en del af den samlede oplevelse, når man besøger præsidentbiblioteket og museet, i et naturskønt område i den lille by Hyde Park ned til Hudsonfloden, halvandet times kørsel nord for New York City.

Modsat forgæng...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Courtroom

Kevin McCarthy har sat gang i forberedelserne til en rigsretssag mod Biden for at tilfredsstille den yderste højrefløj i partiet

Politisk analyse

Flere republikanske kandidater langede i nattens debat ud efter Trump i håbet om han vil deltage i kommende debatter. Det sker dog næppe.

Clintonland

Hør ottende og sidste afsnit af Clintonland om Bill og Hillary Clinton her.

Copyright © 2021 Kongressen