Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Præsidentens bibliotek: John F. Kennedy

Velkommen til Boston i Massachusetts, hvor John F. Kennedys præsidentbibliotek ligger.

Den eneste præsident, der aldrig har set det præsidentbibliotek, der er grundlagt i hans navn, er John F. Kennedy. Årsagen til dette kender vi alle. JFK blev skudt og dræbt i Dallas, Texas, den 22. november 1963 og det blev derfor hans families opgave at vælge placeringen og stå for skabelsen af stedet, hvor folk den dag i dag valfarter til for at lære mere om den mytiske præsidenter, hvis tid på denne jord blev så urimelig kort.

Havet og sejlsport var gennem hele hans liv et centralt omdre...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Courtroom

Kevin McCarthy har sat gang i forberedelserne til en rigsretssag mod Biden for at tilfredsstille den yderste højrefløj i partiet

Politisk analyse

Flere republikanske kandidater langede i nattens debat ud efter Trump i håbet om han vil deltage i kommende debatter. Det sker dog næppe.

Clintonland

Hør ottende og sidste afsnit af Clintonland om Bill og Hillary Clinton her.

Copyright © 2021 Kongressen