Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Præsidentens bibliotek: Richard Nixon

Velkommen til Yorba Linda i Californien, hvor Richard Nixons præsidentbibliotek ligger.

Hver eneste dag kører tusindvis af biler en times tid sydøst fra Los Angeles i retning af Anaheim. Langt de fleste af dem drejer imidlertid ikke af ved den afkørsel, som fører hen til den lille by Yorba Linda, men i stedet ved den afkørsel som fører hen til Disneyland få minutter forinden.

Men er man blandt de få, der beslutter sig for at Mickey Mouse må vente til en anden dag og kører videre mod Yorba Linda, har man muligheden for at besøge præsidentbiblioteket for en af USA's mest skandal...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Courtroom

Kevin McCarthy har sat gang i forberedelserne til en rigsretssag mod Biden for at tilfredsstille den yderste højrefløj i partiet

Politisk analyse

Flere republikanske kandidater langede i nattens debat ud efter Trump i håbet om han vil deltage i kommende debatter. Det sker dog næppe.

Clintonland

Hør ottende og sidste afsnit af Clintonland om Bill og Hillary Clinton her.

Copyright © 2021 Kongressen