Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Præsidentens bibliotek: Richard Nixon

Velkommen til Yorba Linda i Californien, hvor Richard Nixons præsidentbibliotek ligger.

Hver eneste dag kører tusindvis af biler en times tid sydøst fra Los Angeles i retning af Anaheim. Langt de fleste af dem drejer imidlertid ikke af ved den afkørsel, som fører hen til den lille by Yorba Linda, men i stedet ved den afkørsel som fører hen til Disneyland få minutter forinden.

Men er man blandt de få, der beslutter sig for at Mickey Mouse må vente til en anden dag og kører videre mod Yorba Linda, har man muligheden for at besøge præsidentbiblioteket for en af USA's mest skandal...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Podcast

Anders Agner og Ruben Sindahl gør status efter afgørelsen i Hunter Biden-sagen og hvad det får af betydning for valgkampen. Lyt med her.

Feature

I dag ville George Herbert Walker Bush være fyldt 100 år. Kongressen.com tegner her et portræt af manden, der kaldes USA's bedste one-term president

Business

Nøjagtig som ved de forrige præsidentvalg er de politiske sværdslag om statsgælden i fuld gang.

Courtroom

Det tog kun juryen tre timer at blive enige om at finde Hunter Biden skyldig i alle anklagerne

Copyright © 2021 Kongressen