Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Præsidentielle anbefalinger fra Kongressen.com på Presidents’ Day

I anledning af Presidents’ Day giver Kongressen.com dig her en række podcast- og boganbefalinger om de amerikanske præsidenter.

I dag er det Presidents' Day. En dag, hvor amerikanerne hylder præsidentembedet og de foreløbig 45 mænd, der gennem tiden har haft nøglerne til Det Hvide Hus. Kongressen.com giver her lidt præsidentielle anbefalinger til dig, der gerne vil dykke ned i et eller flere præsidentskaber i dagens anledning.

Mest oplagte anbefaling på en dag som i dag er naturligvis vores podcastserie 'POTUS' om de amerikanske præsidenter. Værterne Anders Agner og Lars Mathiasen nåede sidste efterår hele vejen run...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Courtroom

Trump har flere gange nu næsten tilstået kriminelle handlinger i sine TV optrædener

Courtroom

Politiet fandt ved en ransagning af senatorens hjem 3,5 million kroner i kontanter og flere guldbarrer.

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Copyright © 2021 Kongressen