Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Præsidentielle anbefalinger fra Kongressen.com på Presidents’ Day

I anledning af Presidents’ Day giver Kongressen.com dig her en række podcast- og boganbefalinger om de amerikanske præsidenter.

I dag er det Presidents' Day. En dag, hvor amerikanerne hylder præsidentembedet og de foreløbig 45 mænd, der gennem tiden har haft nøglerne til Det Hvide Hus. Kongressen.com giver her lidt præsidentielle anbefalinger til dig, der gerne vil dykke ned i et eller flere præsidentskaber i dagens anledning.

Mest oplagte anbefaling på en dag som i dag er naturligvis vores podcastserie 'POTUS' om de amerikanske præsidenter. Værterne Anders Agner og Lars Mathiasen nåede sidste efterår hele vejen run...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Ikeland

I den nye sæson af ‘POTUS’ går Anders Agner og Lars Mathiasen i dybden med Dwight Eisenhowers præsidentskab.

Interview

Dag Hammarskjölds idealer skal fortsat spille en central rolle i fremtidens FN, lyder vurderingen fra Mogens Lykketoft

Business

Biden har kastet sig ud i en større politisk kamp for at sløjfe mange amerikaneres studiegæld - men forslaget møder en del modstand

Danmark & USA

Igen i år blev det nordiske Bifrost Summit en stor succes for dansk innovation, fortæller generalkonsul Jesper Kamp

Copyright © 2021 Kongressen