Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

Præsidentpodcast til Presidents’ Day

I anledning af Presidents’ Day giver Kongressen.com dig her en række anbefalinger til podcast om de amerikanske præsidenter.

JERSEY CITY, NJ - SEPTEMBER 28: Presidents Obama, G.W. Bush, and Bill Clinton smile and wave while on the first tee during the first round of the Presidents Cup at Liberty National Golf Club on September 28, 2017 in Jersey City, New Jersey. (Photo by Shelley Lipton/Icon Sportswire via Getty Images)

I dag er det Presidents' Day i USA. En årlig fridag, som fejrer de foreløbig 45 mænd, der med større eller mindre succes har indtaget embedet som amerikansk præsident. Her på Kongressen.com har vi gennem årene stået i spidsen for podcastserien 'POTUS', med chefredaktør Anders Agner og medvært Lars Mathiasen bag mikrofonerne. Så skulle du have lyst til at bruge noget af Presidents' Day på at lytte til historierne om en eller flere præsidenter, så kan du finde afsnit om samtlige præsidenter fra G...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Business

Vælgernes tillid til Biden, hvad angår økonomi, halter fortsat - det skal et nyt tiltag for at bekæmpe inflation forsøge at råde bod på.

Courtroom

Her er de forhold, der bliver afgørende for, om Trump bliver dømt

Politisk analyse

Kampen om hvem der skal efterfølge Mitch McConnell som republikansk senatsleder er i fuld gang

Interview

I Kreml er der ingen tvivl om, hvem man håber vinder valget i USA, lyder analysen fra Samuel Rachlin

Copyright © 2021 Kongressen