Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

Reaganland del 2: Reagan og Bush

Hør Reaganland om samarbejdet mellem Reagan og hans vicepræsident, George H. W. Bush, her.

I andet afsnit i den nye POTUS-sæson ‘Reaganland’ ser Anders Agner og Lars Mathiasen sammen med Rasmus Søndergaard fra DIIS nærmere på samarbejdet mellem Reagan og hans vicepræsident, George H. W. Bush.
Hør programmet her:

https://www.lrdigital.dk/Reaganland-George-HW-Bush-Den-perfekte-vicepr%C3%A6sident-9788727034492

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Samuel Rachlin er journalist og og har b.la været korrespondent for DR i det daværende Sovjetunionen og TV2’s første korrespondent i Washington. Han har...

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Podcast

Hør 'Reaganland' om Iran-Contra-skandalen her.

Interview

Republikanernes kandidat til det kommende guvernørvalg i Kentucky minder om Ronald Reagan i sin retorik, vurderer forsker.

Copyright © 2021 Kongressen