Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

Reaganland del 5: Reagan og Gorbatjov

Hør Reaganland om forholdet mellem Reagan og Sovjet-lederen Gorbatjov her.

I femte afsnit af Reaganland ser Anders Agner og Lars Mathiasen sammen med Flemming Splidsboel fra DIIS nærmere på relationen mellem den amerikanske præsident Ronald Reagan og Sovjet-lederen Mikhail Gorbatjov.
Hør programmet her:

https://www.lrdigital.dk/Reaganland-Reagan-Gorbatjov-9788727034522

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Podcast

Snart er ventetiden forbi - efter sommerferien har den nye sæson af 'POTUS' premiere og denne gang er det med Richard Nixon i fokus.

Courtroom

En ny skat indført af Trump, der har givet milliarder i statskassen, blev ikke fundet i strid med forfatningen

Feature

Den 21. juni 1964 blev tre borgerrettighedsforkæmpere dræbt i Mississippi - sagen var med til at sætte øget fokus på racisme i sydstaterne

Feature

Det californiske punkrockband The Offspring lagde i denne uge vejen forbi København til et koncert fyldt med gamle klassikere og nostalgi

Copyright © 2021 Kongressen