Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

“Renegades” fungerer bedst, når det bliver personligt

Kan man forestille sig en mere cool podcastduo end Barack Obama og Bruce Springsteen? Nej, vel? Virker formatet så? Ikke hele tiden, men noget af tiden. Og når det virker, så er "Renegades" virkelig vellykket.

Jeg hørte de tre første episoder af "Renegades" i ét hug. I forbindelse med en længere køretur i weekenden, havde min kone og jeg aftalt, at det kunne være fedt at høre de første afsnit af den nye podcastserie med Barack Obama og Bruce Springsteen bag mikrofonerne.

Jeg ved ikke ri...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen