Kongressen.com
Interview

Republikanerne, der har fået nok: “Vi vil hellere stemme på Biden, end på Trump”

I et eksklusivt interview med Kongressen.com, fortæller Tim Miller, politisk leder af RVAT.org (Republican Voters Against Trump) om, hvorfor organisationen har fået nok af deres egen præsident, hvad de gør for at fjerne ham og hvordan partiet skal genopbygges indefra med friske kræfter, der kan samle de splittede fløje i fremtiden.

Tim Miller er en prominent figur i det Republikanske parti. Han var talsmand for partiet, inden han blev kommunikationschef for Jeb Bush’s kampagne i 2016. Sidenhen har været engageret i Republikanske PAC’s, der aktivt støtter modstanden mod Donald Trump.
Tim Miller er bidragsyder til flere amerikanske medier såsom The Bulwark, Rolling Stone, Playboy og gæst hos Crooked Media.

Republican Voters Agains Trump er grundlagt af Tim Miller, Sarah Longwell og den kendte Republikanske figur Bill Kristol. Organisationen er ikke den eneste, der ytrer modstand til Trump indefra. Det gør også Lincoln Project, der har Kellyanne Conways mand George Conway blandt de mere kendte bagmænd. Republican Voters Against Trump er en del af Defending Democracy Together, en paraplyorganisation for Republikansk-funderede organisationer med demokratiet for øje.

Læs også

John Kerry til Kongressen.com: “Jeg er både optimistisk og bekymret”

Anders Agner Pedersen

“Jeg har svært ved at se en hurtig genopretning af USA’s økonomi for mig”

Anders Agner Pedersen

“Når de voksne svigter klimaet, stiller jeg, Greta og de andre unge dem til ansvar”

Anders Agner Pedersen

“Klimakampen fortsætter i de amerikanske storbyer”

Anders Agner Pedersen

“Forholdet til USA er mere komplekst end det opfattes”

Anders Agner Pedersen

“Jeg tror ikke, vi har set det værste fra White Power-bevægelsen endnu”

Anders Agner Pedersen