Kongressen.com
Interview

Republikanerne, der har fået nok: “Vi vil hellere stemme på Biden, end på Trump”

I et eksklusivt interview med Kongressen.com, fortæller Tim Miller, politisk leder af RVAT.org (Republican Voters Against Trump) om, hvorfor organisationen har fået nok af deres egen præsident, hvad de gør for at fjerne ham og hvordan partiet skal genopbygges indefra med friske kræfter, der kan samle de splittede fløje i fremtiden.

Tim Miller er en prominent figur i det Republikanske parti. Han var talsmand for partiet, inden han blev kommunikationschef for Jeb Bush’s kampagne i 2016. Sidenhen har været engageret i Republikanske PAC’s, der aktivt støtter modstanden mod Donald Trump.
Tim Miller er bidragsyder til flere amerikanske medier såsom The Bulwark, Rolling Stone, Playboy og gæst hos Crooked Media.

Republican Voters Agains Trump er grundlagt af Tim Miller, Sarah Longwell og den kendte Republikanske figur Bill Kristol. Organisationen er ikke den eneste, der ytrer modstand til Trump indefra. Det gør også Lincoln Project, der har Kellyanne Conways mand George Conway blandt de mere kendte bagmænd. Republican Voters Against Trump er en del af Defending Democracy Together, en paraplyorganisation for Republikansk-funderede organisationer med demokratiet for øje.

Læs også

Valgmandskollegiet/1996: God præsident, dårlig ægtemand

Kongressen

Topmøde: Jacob K. Clasen

Lars Græsborg Mathiasen

Sådan vinder du kampen om data

Camilla Sebelius Winther

Valgmandskollegiet/1992: “It’s the economy, stupid!”

Kongressen

Topmøde: Kristian Jensen

Lars Græsborg Mathiasen

Topmøde: Brian Mikkelsen

Anders Agner Pedersen