Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Republikanerne fastholder vigtigt senatssæde i Ohio

Republikanerne fastholder begge senatssæder i Ohio, efter J. D. Vance vinder overbevisende over demokratiske Tim Ryan.

JD Vance / Flickr

Af Andreas Jørgensen

Det står nu klart, at J. D. Vance og Det Republikanske Parti i Ohio fastholder begge sæder i Senatet, hvilket NBC News kunne bekræfte onsdag morgen dansk tid. J. D. Vance, som tidligere i år officielt blev støttet af tidligere præsident Donald Trump, kunne se sig som sejrsherre i kampen mod demokraten Tim Ryan, som har mere end 20-års erfaring fra Capitol Hill som medlem af Repræsentanternes Hus for Ohio.

Donald Trumps betydning for J. D. Vance's valgsejr er ikke til...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Politisk analyse

I kølvandet på den fuser, midtvejsvalget endte med at blive for Republikanerne, skyder flere GOP-senatorer skylden på Mitch McConnell.

Politisk analyse

Republikanerne har nu officielt fravristet Demokraterne deres flertal i Repræsentanternes Hus.

Politisk analyse

Demokraterne går frem på landsplan i forhold til antal guvernørposter. Det står nu klart, efter de sidste guvernørvalg er kaldt.

Copyright © 2021 Kongressen