Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Republikanerne fastholder vigtigt senatssæde i Ohio

Republikanerne fastholder begge senatssæder i Ohio, efter J. D. Vance vinder overbevisende over demokratiske Tim Ryan.

Republikanerne fastholder begge senatssæder i Ohio, efter J. D. Vance vinder overbevisende over demokratiske Tim Ryan.

Af Andreas Jørgensen

Det står nu klart, at J. D. Vance og Det Republikanske Parti i Ohio fastholder begge sæder i Senatet, hvilket NBC News kunne bekræfte onsdag morgen dansk tid. J. D. Vance, som tidligere i år officielt blev støttet af tidligere præsident Donald Trump, kunne se sig som sejrsherre i kampen mod demokraten Tim Ryan, som har mere end 20-års erfaring fra Capitol Hill som medlem af Repræsentanternes Hus for Ohio.

Donald Trumps betydning for J. D. Vance's valgsejr er ikke til...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

En togulykke i Ohio har for alvor kickstartet Donald Trumps præsidentvalgkamp.

Politisk analyse

Et renoveringsprojekt af en gammel bro i Kentucky viser en sjælden gang, at demokraterne og republikanerne kan samarbejde på tværs af partiforskelle.

Interview

I dag er der anden valgrunde i Georgia om den ene af delstatens to senatssæder. Kongressen.com bringer her en stemningsrapport live fra The Peach...

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Copyright © 2021 Kongressen