Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Republikanerne kører Kim Reynolds i stilling

Med sin modtale til Bidens State Of The Union-tale, fik Iowa-guvernør Kim Reynolds understreget at hun er en, Republikanerne satser på.

Med sin modtale til Bidens State Of The Union-tale, fik Iowa-guvernør Kim Reynolds understreget at hun er en, Republikanerne satser på.

Det var ikke kun den amerikanske præsident, Joe Biden, der med sin første State Of The Union-tale holdt en vigtig tale natten til onsdag dansk tid. Det gjorde Iowas guvernør, Kim Reynolds, i den grad også. For ganske kort tid efter Biden havde rundet sin tale af på Capitol Hill, blev det Reynolds' tur. For helt som traditionen tilskriver, har partiet, der ikke har præsidentmagten, udvalgt en person til at holde partiets modtale i kølvandet på State Of The Union.

Et valg, der aldrig er tilfæ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Copyright © 2021 Kongressen