Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Republikanerne kører Kim Reynolds i stilling

Med sin modtale til Bidens State Of The Union-tale, fik Iowa-guvernør Kim Reynolds understreget at hun er en, Republikanerne satser på.

Med sin modtale til Bidens State Of The Union-tale, fik Iowa-guvernør Kim Reynolds understreget at hun er en, Republikanerne satser på.

Det var ikke kun den amerikanske præsident, Joe Biden, der med sin første State Of The Union-tale holdt en vigtig tale natten til onsdag dansk tid. Det gjorde Iowas guvernør, Kim Reynolds, i den grad også. For ganske kort tid efter Biden havde rundet sin tale af på Capitol Hill, blev det Reynolds' tur. For helt som traditionen tilskriver, har partiet, der ikke har præsidentmagten, udvalgt en person til at holde partiets modtale i kølvandet på State Of The Union.

Et valg, der aldrig er tilfæ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Feature

Det er i dag 183 år siden, at Amerikansk Røde Kors blev stiftet af Clara Barton

Interview

Trump ønsker krigen i Ukraine afsluttet, men hvordan er fortsat usikkert, vurderer Kurt Volker, der var USA's særlige udsendte i Ukraine under Trump

Politisk analyse

The Sunshine State har indført nye stramninger på abortområdet

Danmark & USA

Den nyligt overståede Climate Week viste flere nye veje for danske klimaløsninger i USA, fortæller generalkonsul Jesper Kamp

Copyright © 2021 Kongressen