Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Republikanerne kører Kim Reynolds i stilling

Med sin modtale til Bidens State Of The Union-tale, fik Iowa-guvernør Kim Reynolds understreget at hun er en, Republikanerne satser på.

Med sin modtale til Bidens State Of The Union-tale, fik Iowa-guvernør Kim Reynolds understreget at hun er en, Republikanerne satser på.

Det var ikke kun den amerikanske præsident, Joe Biden, der med sin første State Of The Union-tale holdt en vigtig tale natten til onsdag dansk tid. Det gjorde Iowas guvernør, Kim Reynolds, i den grad også. For ganske kort tid efter Biden havde rundet sin tale af på Capitol Hill, blev det Reynolds' tur. For helt som traditionen tilskriver, har partiet, der ikke har præsidentmagten, udvalgt en person til at holde partiets modtale i kølvandet på State Of The Union.

Et valg, der aldrig er tilfæ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Den skandaleombruste George Santos er fortid som medlem af Repræsentanternes Hus

Courtroom

Sandra Day O’Connor var den første kvinde i USA’s Højesteret og på alle måder en forgangskvinde i USA

Politisk analyse

Bølgerne gik højt da Ron DeSantis og Gavin Newsom mødtes i nat til direkte tv-duel

Politisk analyse

Et klart flertal af de unge demokratiske vælgere er utilfredse med Bidens kurs i krigen mellem Israel og Hamas.

Copyright © 2021 Kongressen