Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Republikanerne mangler en ny Paul Ryan i Huset

Med Scalises exit står Republikanerne i et vadested i striden om, hvem der skal lede Huset. En kompromiskandidat kan meget vel blive løsningen.

Kaos har for alvor slået rod internt i den republikanske flertalsgruppe i Repræsentanternes Hus. Og det ser ikke umiddelbart ud til at gå væk lige foreløbig. Siden september blev til oktober har kaos foreløbig medført at den yderste højrefløj i første omgang væltede den daværende speaker, Kevin McCarthy, og nu har den nuværende flertalsleder og manden, der lignede bedste bud på McCarthys afløser, Steve Scalise, trukket sit kandidatur. Årsagen? Han kan ikke tælle til 217 og dermed er der ingen v...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Feature

I dag fejres Juneteenth i USA - en helligdag, som kun er få år gammel.

Interview

Krigen i Ukraine har betydet at NATO er vendt tilbage en velkendt rolle i form af kollektivt forsvar, lyder analysen fra bogaktuelle Sten Rynning.

Feature

Ganske få år efter den amerikanske uafhængighed, endte USA i 1812 i krig mod England.

Copyright © 2021 Kongressen