Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Republikanernes borgerkrig bliver blodigst i Georgia

Republikanernes interne splittelse bliver tydelig ved det kommende primærvalg til guvernørposten i Georgia.

GPA Photo Archive / Flickr

Den tidligere republikanske senator fra Georgia, David Perdue, der i januar 2021 tabte sin plads i Senatet til Demokraterne, vil nu være guvernør i staten. Men før han overhovedet kan kalde sig for Republikanernes kandidat, skal han lige vinde over sin kollega, den siddende guvernør Brian Kemp, ved primærvalget. Med Perdues udmelding er Georgias guvernørvalg pludselig blevet et af de mest interessante at følge i 2022. Valget er nemlig blevet en proxy på, hvad der venter Det Republikanske Parti ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Otto Lykketoft er bachelor i statskundskab ved Københavns Universitet med særlig fokus på international politisk økonomi. Han har tidligere boet i USA, NYC. Tilknyttet Kongressen.com som nyhedsredaktør.

Læs også:

Litteratur

Svaret faldet prompte når man spørger manden bag Svikmøllen, Søren Anker Madsen, om amerikansk litteratur; intet slår Blade Runner.

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Kultur

Lars Ulrich og resten af Metallica er klar med ny single, nyt album og ny turne - som bringer bandet en tur forbi København.

Copyright © 2021 Kongressen