Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Sådan vil Kim Reynolds gribe modtalen an”

Det bliver Iowa-guvernør Kim Reynolds, der holder den republikanske modtale til Biden State Of The Union-tale – og forventningerne i partiet er store.

Det bliver Iowa-guvernør Kim Reynolds, der holder den republikanske modtale til Biden State Of The Union-tale - og forventningerne i partiet er store.

På tirsdag skal den amerikanske præsident Joe Biden på talerstolen i Kongressen, hvor han skal give en af de mest traditionsbundne taler i amerikansk politik, nemlig den såkaldte ‘State of the Union Address’ (SOTU). Her skal Biden på vegne af sit politiske bagland give en status på nationens tilstand efter, at Det Demokratiske Parti i lidt over et år har siddet på magten i Washington D.C.

Men Joe Bidens tale er ikke ikke den eneste, som amerikanerne skal forholde sig til på tirsdag. For et p...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen