Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Frihed i forfald

Republikanerne åbner op for et nyt kapitel i kampen om, hvad frihed er i USA med deres modstand mod obligatoriske vaccinationer.

Guvernøren fra Texas, Greg Abbott, underskrev i mandags en ’excecutive order’, hvori han direkte modsiger Bidens ordre om obligatoriske vaccinekrav. Abbott mener ikke, at virksomheder kan tvinge sine ansatte til at blive vaccineret, da dette, ifølge ham, skal foregå på frivillig basis. Biden derimod kræver, at virksomheder med over 100 ansatte skal vaccinere sine ansatte.Måske virker det blot som klassiske politiske uenigheder, men kernen i denne diskussion handler i bund og grund om, hvordan d...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Otto Lykketoft er bachelor i statskundskab ved Københavns Universitet med særlig fokus på international politisk økonomi. Han har tidligere boet i USA, NYC. Tilknyttet Kongressen.com som nyhedsredaktør.

Læs også:

Grøn eksport

Danske topledere diskuterede, hvordan grøn omstilling kan skabe lokale job, hvilket er et krav i bl.a. USA.

Feature

I dag er det 80 år siden japanerne bombede Pearl Harbor. Her er tips til, hvad du skal læse, høre og se om angrebet.

Interview

Bidens klima- og velfærdspakke vil medføre store forandringer i USA, men amerikanerne kommer ikke tæt på det danske velfærdsniveau

Business

Chefanalytikere forventer en endnu stærkere dollar i 2022 til gavn for dansk eksport til USA, trods skuffende jobtal for november.

Copyright © 2021 Kongressen