Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Frihed i forfald

Republikanerne åbner op for et nyt kapitel i kampen om, hvad frihed er i USA med deres modstand mod obligatoriske vaccinationer.

Republikanerne åbner op for et nyt kapitel i kampen om, hvad frihed er i USA med deres modstand mod obligatoriske vaccinationer.

Guvernøren fra Texas, Greg Abbott, underskrev i mandags en ’excecutive order’, hvori han direkte modsiger Bidens ordre om obligatoriske vaccinekrav. Abbott mener ikke, at virksomheder kan tvinge sine ansatte til at blive vaccineret, da dette, ifølge ham, skal foregå på frivillig basis. Biden derimod kræver, at virksomheder med over 100 ansatte skal vaccinere sine ansatte.Måske virker det blot som klassiske politiske uenigheder, men kernen i denne diskussion handler i bund og grund om, hvordan d...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Otto Lykketoft er bachelor i statskundskab ved Københavns Universitet med særlig fokus på international politisk økonomi. Han har tidligere boet i USA, NYC. Tilknyttet Kongressen.com som nyhedsredaktør.

Læs også:

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Copyright © 2021 Kongressen