Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Frihed i forfald

Republikanerne åbner op for et nyt kapitel i kampen om, hvad frihed er i USA med deres modstand mod obligatoriske vaccinationer.

Republikanerne åbner op for et nyt kapitel i kampen om, hvad frihed er i USA med deres modstand mod obligatoriske vaccinationer.

Guvernøren fra Texas, Greg Abbott, underskrev i mandags en ’excecutive order’, hvori han direkte modsiger Bidens ordre om obligatoriske vaccinekrav. Abbott mener ikke, at virksomheder kan tvinge sine ansatte til at blive vaccineret, da dette, ifølge ham, skal foregå på frivillig basis. Biden derimod kræver, at virksomheder med over 100 ansatte skal vaccinere sine ansatte.Måske virker det blot som klassiske politiske uenigheder, men kernen i denne diskussion handler i bund og grund om, hvordan d...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Otto Lykketoft er bachelor i statskundskab ved Københavns Universitet med særlig fokus på international politisk økonomi. Han har tidligere boet i USA, NYC. Tilknyttet Kongressen.com som nyhedsredaktør.

Læs også:

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Courtroom

Dommeren skal beslutte, om der skal sættes en stopper for Trumps udtalelser om sagen.

Politisk analyse

Robert F. Kenendy Juniors valgkamp er et problem for Joe Biden, som Demokraterne skal have håndteret både hurtigt og effektivt.

Copyright © 2021 Kongressen