Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Republikansk rivegilde ændrer ikke det store

Bølgerne gik højt ved den første republikanske tv-debat. Ingen klar vinder og intet, der kommer til at ændre dynamikken med Trump i front.

Er der overhovedet nogen af de øvrige republikanske kandidater, der kan true Donald Trump i kampen om at vinde den republikanske kandidat? Det var det store spørgsmål, der svævede i luften forud for den første republikanske tv-debat natten til torsdag dansk tid. Svaret efter cirka to timers politisk mundhuggeri er nej. På baggrund af nattens debat kommer ingen af de otte kandidater, der stod på scenen, til at udgøre en trussel mod Trump.

Hver af de otte kandidater mødte op i Milwaukee med f...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Courtroom

Politiet fandt ved en ransagning af senatorens hjem 3,5 million kroner i kontanter og flere guldbarrer.

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Courtroom

Dommeren skal beslutte, om der skal sættes en stopper for Trumps udtalelser om sagen.

Copyright © 2021 Kongressen