Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Republikansk rivegilde ændrer ikke det store

Bølgerne gik højt ved den første republikanske tv-debat. Ingen klar vinder og intet, der kommer til at ændre dynamikken med Trump i front.

Er der overhovedet nogen af de øvrige republikanske kandidater, der kan true Donald Trump i kampen om at vinde den republikanske kandidat? Det var det store spørgsmål, der svævede i luften forud for den første republikanske tv-debat natten til torsdag dansk tid. Svaret efter cirka to timers politisk mundhuggeri er nej. På baggrund af nattens debat kommer ingen af de otte kandidater, der stod på scenen, til at udgøre en trussel mod Trump.

Hver af de otte kandidater mødte op i Milwaukee med f...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhower og atomvåben her.

Feature

The Eras Tour er en hyldest til 18 års musikrejse, til det feminine og til girlhood

Kampen Om Amerika

Anders Agner, Ruben Sindahl, og Jonas Parello-Plesner ser nærmere på ugens aktuelle sager. Lyt med her.

Business

Ender Centralbanken med at sænke renten og hvornår sker det i så fald? Begge dele vil få stor betydning for den resterende del af...

Copyright © 2021 Kongressen