Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

USA på vej i krig med sig selv over retten til våben

Retten til at bære våben splitter grundlæggende amerikanerne. Nye masseskyderier har igen gjort det aktuelt, i efteråret vil den giftige debat kun blive voldsommere. Der skal Højesteret behandle en sag om retten til at være bevæbnet i det offentlige rum, hvilket igen vil antænde den altid betændte debat om våben i USA.

For at forstå amerikanerne, skal man forstå deres forhold til våben. For mange amerikanere er retten til at være bevæbnet en del af det, de selv tager fat i som værende en af...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen