Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Retten til at stemme er under massivt pres i USA

Republikanerne har med flere tiltag begrænset retten til at stemme i USA – og Demokraterne har ikke held med at svare igen.

Republikanerne har med flere tiltag begrænset retten til at stemme i USA - og Demokraterne har ikke held med at svare igen.

Ikke mindre end 30 nye begrænsninger på stemmeretten er inden for det seneste år blevet tilføjet lovbøgerne på tværs af 19 stater. De nye restriktioner er hovedsageligt ført igennem af republikanske embedsmænd med henvisning til bekymringer om valgsvindel efter præsidentvalget i 2020.

“Retten til at stemme og at den stemme tæller er demokratiets tærskelfrihed. Uden den er intet muligt, men med den er alt muligt. (...) Og i dag opfordrer vi Kongressen til at få gjort, hvad historien vil dømm...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Nina Emilie Bechmann har en B.A. i Political Science og Fransk fra Columbia University i New York med speciale i Amerikansk lov og politik. Har tidligere arbejdet for Hillary Rodham Clintons personlige kontor i New York and som frivillig hos CourtWatch NYC i retten på Manhattan. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk skribent. Mail: ninabechmann@gmail.com Mobil: 81 92 70 28

Læs også:

Feature

Tidligere er præsidenter blevet taget i ed på denne dato. Sidste gang det skete var i 1933.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Politisk analyse

Den amerikanske befolkning viser tegn på splittelse i spørgsmålet om støtte til NATO

Politisk analyse

Den republikanske senatsleder Mitch McConnell træder tilbage til november - nu venter slagsmålet om, hvem der bliver hans efterfølger.

Copyright © 2021 Kongressen