Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Retten til at stemme er under massivt pres i USA

Republikanerne har med flere tiltag begrænset retten til at stemme i USA – og Demokraterne har ikke held med at svare igen.

Republikanerne har med flere tiltag begrænset retten til at stemme i USA - og Demokraterne har ikke held med at svare igen.

Ikke mindre end 30 nye begrænsninger på stemmeretten er inden for det seneste år blevet tilføjet lovbøgerne på tværs af 19 stater. De nye restriktioner er hovedsageligt ført igennem af republikanske embedsmænd med henvisning til bekymringer om valgsvindel efter præsidentvalget i 2020.

“Retten til at stemme og at den stemme tæller er demokratiets tærskelfrihed. Uden den er intet muligt, men med den er alt muligt. (...) Og i dag opfordrer vi Kongressen til at få gjort, hvad historien vil dømm...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Nina Emilie Bechmann har en B.A. i Political Science og Fransk fra Columbia University i New York med speciale i Amerikansk lov og politik. Har tidligere arbejdet for Hillary Rodham Clintons personlige kontor i New York and som frivillig hos CourtWatch NYC i retten på Manhattan. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk skribent. Mail: ninabechmann@gmail.com Mobil: 81 92 70 28

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen