Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

RFK Jr. og alle hans mange konspirationer

Kennedy-familien fordømmer hans kampagne, som ikke desto mindre har vind i sejlene – på trods af en yderst lemfældig omgang med sandheden.

Her på Kongressen.com har vi tidligere skrevet om Robert F. Kennedy Jr’s kandidatur til præsidentvalget. Et kandidatur som i oktober gik ind i en ny fase, efter at han besluttede at stille op som uafhængig. Selvom RFK Jr. næppe ender som USA’s 47. præsident, så er han som politiker og fænomen alligevel relevant at se nærmere på, da han meget vel kan komme til at spille en rolle, hvad angår udfaldet af 2024-valget.Der er i hvert fald overraskende stor opbakning til hans kandidatur i øjeblikket –...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Christian Kornerup er bachelor i historie fra Københavns Universitet med fokus på amerikanske samfundsforhold og historie. Er tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent.

Læs også:

Podcast

Anders Agner, Camilla Sebelius og Ruben Sindahl analyserer ugens aktuelle begivenheder. Lyt med her.

Feature

Ny lov i Louisiana gør det til et lovkrav, at fremvise De Ti Bud i klasselokaler.

Politisk analyse

Det spidser til i svingstaterne, hvor både Biden og Trump lige nu kæmper for at få det afgørende forspring i målingerne.

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Copyright © 2021 Kongressen