Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

RFK Jr. og alle hans mange konspirationer

Kennedy-familien fordømmer hans kampagne, som ikke desto mindre har vind i sejlene – på trods af en yderst lemfældig omgang med sandheden.

Her på Kongressen.com har vi tidligere skrevet om Robert F. Kennedy Jr’s kandidatur til præsidentvalget. Et kandidatur som i oktober gik ind i en ny fase, efter at han besluttede at stille op som uafhængig. Selvom RFK Jr. næppe ender som USA’s 47. præsident, så er han som politiker og fænomen alligevel relevant at se nærmere på, da han meget vel kan komme til at spille en rolle, hvad angår udfaldet af 2024-valget.Der er i hvert fald overraskende stor opbakning til hans kandidatur i øjeblikket –...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Christian Kornerup er bachelor i historie fra Københavns Universitet med fokus på amerikanske samfundsforhold og historie. Er tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent.

Læs også:

Courtroom

Alle dommerne i højesteret kom til samme konklusion, men under overfladen bobler uenigheden

Politisk analyse

Trump har kurs mod sejren på Super Tuesday, men hvad angår økonomien, står hans kampagne overfor flere store udfordringer

Feature

I mange år var den 4. marts dagen, hvor præsidenterne blev taget i ed, men det ændrede sig under Franklin Roosevelts præsidentskab.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Copyright © 2021 Kongressen