Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Roosevelt, frygten og de glade dage

I dag er det 88 år siden Franklin D. Roosevelt blev taget i ed som amerikansk præsident. Med kampagneløftet om at de glade dage ville vende tilbage startede FDR sit embede med at fortælle amerikanerne at det eneste, de skulle frygte, var frygten selv.

En af de præsidenter, der står flest bøger om i min bogvæg, er Franklin Delano Roosevelt. USA's ikoniske præsident, der fra den 4. marts 1933 og frem til sin død den 12. april 1945 stod i spidsen for Amerikas forenede stater, er på mange måder...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen