Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

“Rupert Murdoch får mig til at ligne Harry Styles”

Traditionen tro lavede Joe Biden jokes om både medierne, politikere og sig selv ved den årlige White House Correspondents’ Dinner. Se talen her.

Natten til søndag dansk tid fandt den årlige White House Correspondents' Dinner sted i Washington D.C. Og nøjagtig som det var tilfældet sidste år, var præsident Joe Biden på slap line og jokede med alt fra Fox News, til sin egen alder og Ron DeSantis. Der blev dog også tid til at hylde vigtigheden af en fri og uafhængig presse, hvilket Biden både gjorde i starten og slutningen af talen. For som han lod forstå, så var han stor tilhænger af 1st Amendment - og ikke bare fordi hans ven James Madis...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Samuel Rachlin er journalist og og har b.la været korrespondent for DR i det daværende Sovjetunionen og TV2’s første korrespondent i Washington. Han har...

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Podcast

Hør 'Reaganland' om Iran-Contra-skandalen her.

Interview

Republikanernes kandidat til det kommende guvernørvalg i Kentucky minder om Ronald Reagan i sin retorik, vurderer forsker.

Copyright © 2021 Kongressen