Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

“Rupert Murdoch får mig til at ligne Harry Styles”

Traditionen tro lavede Joe Biden jokes om både medierne, politikere og sig selv ved den årlige White House Correspondents’ Dinner. Se talen her.

Natten til søndag dansk tid fandt den årlige White House Correspondents' Dinner sted i Washington D.C. Og nøjagtig som det var tilfældet sidste år, var præsident Joe Biden på slap line og jokede med alt fra Fox News, til sin egen alder og Ron DeSantis. Der blev dog også tid til at hylde vigtigheden af en fri og uafhængig presse, hvilket Biden både gjorde i starten og slutningen af talen. For som han lod forstå, så var han stor tilhænger af 1st Amendment - og ikke bare fordi hans ven James Madis...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Podcast

Anders Agner, Camilla Sebelius og Ruben Sindahl analyserer ugens aktuelle begivenheder. Lyt med her.

Feature

Ny lov i Louisiana gør det til et lovkrav, at fremvise De Ti Bud i klasselokaler.

Politisk analyse

Det spidser til i svingstaterne, hvor både Biden og Trump lige nu kæmper for at få det afgørende forspring i målingerne.

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Copyright © 2021 Kongressen