Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Sådan er temperaturen på den amerikanske økonomi

Med 14 dage til det amerikanske valg tager Senioranalytiker ved Danske Bank, Mikael Olai Milhøj, et nærmere kig ind i den amerikanske økonomis tilstand.

Af Mikael Olai Milhøj, Senioranalytiker Danske Bank

Der er nu ikke længe til valgdagen i USA, og efter et par indlæg om henholdsvis amerikansk handels- og pengepolitik, så tænker jeg, at det er en god idé at tage temperaturen på amerikansk økonomi. Der er mange ting, der afgør, hvordan man stemmer til et valg, men den økonomiske situation...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen