Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Sådan gavner ministerbesøg danske USA-interesser

Dansk Industris USA-chef, Louis Funder, forklarer her, hvorfor ministerbesøg er en vigtig komponent i dansk interessevaretagelse i USA.

Flere af den danske regerings fagministre har i de seneste måneder været på besøg i USA, senest i forbindelse med SelectUSA. Og det er vigtigt at disse besøg også fortsat har en høj frekvens fremadrettet, fortæller Dansk Industris USA-chef, Louis Funder. For det er en vigtig komponent i dansk interessevaretagelse i USA, påpeger Funder i denne Q&A med Kongressen.comFlere af de danske fagministre har været omkring USA den seneste tid. Set med danske USA-briller, hvad er der kommet ud af besøg...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

Trump kan stadig vinde GOP-nomineringen trods tiltalen i sagen om klassificerede dokumenter, men sagen får næppe nye vælgere ombord. Tværtimod.

Politisk analyse

Det republikanske kandidatfelt vokser, hvilket er til Trumps fordel. De to nyeste kandidater, Mike Pence og Chris Christie, bliver næppe partiets kandidat.

Politisk analyse

Joe Biden gjorde intet for at tæmme kritikken om hans høje alder, da han havde Mette Frederiksen på besøg - tværtimod.

Politisk analyse

Det blev et noget længere møde i Det Hvide Hus end forventet for Mette Frederiksen - hvilket kun forstærker NATO-spekulationerne.

Copyright © 2021 Kongressen