Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

Sådan kan ‘redistricting’ bruges som politisk våben

Processen med at optegne valgdistrikter kan have indflydelse på det kommende midtvejsvalg, vurderer forsker.

Processen med at optegne valgdistrikter kan have indflydelse på det kommende midtvejsvalg, vurderer forsker.

Når man som amerikaner går til valg, hører man til et valgdistrikt, hvor skal stemme på den kandidat, som på bedst mulig vis kan repræsentere sit distrikt i Kongressen. Men hvert 10 år bliver disse distrikter gentegnet om i forbindelse med, at der bliver foretaget folketællinger. Dette kan blive udnyttet politisk, da det ofte er den enkelte stats politiske ledelse, som står for at omtegne distrikterne. Processen kaldes redistricting, og når redistricting bruges som politisk værktøj, kaldes...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Copyright © 2021 Kongressen