Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Sådan kommer alle Trump-sagerne til at påvirke valgkampen

Retssagerne kommer til at spille en central rolle i næste års valgkamp – men det er ikke nødvendigvis en fordel for Trump.

Endnu en dag, endnu en sag fristes man næsten til at indlede med. Det er i hvert fald ikke meget galt, når man kigger på de seneste ugers udvikling for Donald Trump. Først sagen om de klassificerede dokumenter, dernæst sagen om stormen på Capitol Hill og nu sagen i Georgia. Det juridiske net strammes i stadig stigende grad om eks-præsidenten, der kan se frem til endog ganske mange år bag tremmer, hvis han bliver kendt skyldig i bare en eller flere af sagerne.

Den juridiske del af såvel Geor...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Courtroom

Kevin McCarthy har sat gang i forberedelserne til en rigsretssag mod Biden for at tilfredsstille den yderste højrefløj i partiet

Politisk analyse

Flere republikanske kandidater langede i nattens debat ud efter Trump i håbet om han vil deltage i kommende debatter. Det sker dog næppe.

Clintonland

Hør ottende og sidste afsnit af Clintonland om Bill og Hillary Clinton her.

Copyright © 2021 Kongressen