Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Sådan kommer alle Trump-sagerne til at påvirke valgkampen

Retssagerne kommer til at spille en central rolle i næste års valgkamp – men det er ikke nødvendigvis en fordel for Trump.

Endnu en dag, endnu en sag fristes man næsten til at indlede med. Det er i hvert fald ikke meget galt, når man kigger på de seneste ugers udvikling for Donald Trump. Først sagen om de klassificerede dokumenter, dernæst sagen om stormen på Capitol Hill og nu sagen i Georgia. Det juridiske net strammes i stadig stigende grad om eks-præsidenten, der kan se frem til endog ganske mange år bag tremmer, hvis han bliver kendt skyldig i bare en eller flere af sagerne.

Den juridiske del af såvel Geor...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhower og atomvåben her.

Feature

The Eras Tour er en hyldest til 18 års musikrejse, til det feminine og til girlhood

Kampen Om Amerika

Anders Agner, Ruben Sindahl, og Jonas Parello-Plesner ser nærmere på ugens aktuelle sager. Lyt med her.

Business

Ender Centralbanken med at sænke renten og hvornår sker det i så fald? Begge dele vil få stor betydning for den resterende del af...

Copyright © 2021 Kongressen