Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Sådan kommer sagen mod Trump til at køre i New York

Hvordan kommer det til at forløbe, når Trump-sagen kører i New York? Få overblikket her.

USA tester deres demokrati i disse dage. Kan man virkelig retsforfølge en tidligere præsident? Hvad aftryk sætter det på embedet, og kan Donald Trump stadig blive præsident, hvis han fortsat stiller op som kandidat til næste præsidentvalg?

Teknisk set kan han godt. Det er intet i den amerikanske forfatning eller føderale lovgivning der afholder ham fra at stille op – eller vinde. Men det er første gang befolkningen skal testes på, om de kan leve med en præsidentkandidat, der er tiltalt for e...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Nina Emilie Bechmann har en B.A. i Political Science og Fransk fra Columbia University i New York med speciale i Amerikansk lov og politik. Har tidligere arbejdet for Hillary Rodham Clintons personlige kontor i New York and som frivillig hos CourtWatch NYC i retten på Manhattan. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk skribent. Mail: ninabechmann@gmail.com Mobil: 81 92 70 28

Læs også:

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Podcast

Hør 'Reaganland' om Iran-Contra-skandalen her.

Interview

Republikanernes kandidat til det kommende guvernørvalg i Kentucky minder om Ronald Reagan i sin retorik, vurderer forsker.

Politisk analyse

Et lokalvalg i Florida har givet Ron DeSantis hovedpine forud for offentliggørelsen af sit kandidatur til præsidentposten.

Copyright © 2021 Kongressen