Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“En myte at Biden primært førte 2020-valgkamp fra sin kælder”

Bidens høje alder fylder meget, men det er ikke et problem, hans kampagne ikke kan håndtere, vurderer amerikansk valgforsker.

Siden Joe Biden i sidste uge meddelte, at han går efter fire år mere i Det Hvide Hus, har snakken om hans høje alder været at finde på dagsordenen blandt de amerikanske medier og politiske kommentatorer.

Biden kommer også til at skulle forholde sig til sin alder, når primærvalgkampen for alvor går igang i begyndelsen af næste år. Men mens nogle ser Joe Bidens alder som en udfordring, ser andre ikke helt så negativt på det.

Faktisk mener Christopher Devine, som er professor ved Universit...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Interview

Samuel Rachlin er journalist og og har b.la været korrespondent for DR i det daværende Sovjetunionen og TV2’s første korrespondent i Washington. Han har...

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Podcast

Hør 'Reaganland' om Iran-Contra-skandalen her.

Interview

Republikanernes kandidat til det kommende guvernørvalg i Kentucky minder om Ronald Reagan i sin retorik, vurderer forsker.

Copyright © 2021 Kongressen