Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“En myte at Biden primært førte 2020-valgkamp fra sin kælder”

Bidens høje alder fylder meget, men det er ikke et problem, hans kampagne ikke kan håndtere, vurderer amerikansk valgforsker.

Siden Joe Biden i sidste uge meddelte, at han går efter fire år mere i Det Hvide Hus, har snakken om hans høje alder været at finde på dagsordenen blandt de amerikanske medier og politiske kommentatorer.

Biden kommer også til at skulle forholde sig til sin alder, når primærvalgkampen for alvor går igang i begyndelsen af næste år. Men mens nogle ser Joe Bidens alder som en udfordring, ser andre ikke helt så negativt på det.

Faktisk mener Christopher Devine, som er professor ved Universit...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Feature

I dag fejres Juneteenth i USA - en helligdag, som kun er få år gammel.

Interview

Krigen i Ukraine har betydet at NATO er vendt tilbage en velkendt rolle i form af kollektivt forsvar, lyder analysen fra bogaktuelle Sten Rynning.

Feature

Ganske få år efter den amerikanske uafhængighed, endte USA i 1812 i krig mod England.

Copyright © 2021 Kongressen