Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Sådan ser Putins fremstilling af USA ud”

Vladimir Putins ønske om at skabe intern splid blandt NATO-landene, heriblandt USA, er ikke gået efter planen, vurderer forsker fra SDU.

Vladimir Putins ønske om at skabe intern splid blandt NATO-landene, heriblandt USA, er ikke gået efter planen, vurderer forsker fra SDU.

Kongressen.com har talt med Amelie Theussen fra SDU. Hun forsker i international krigsføring med fokus på Rusland, og i denne artikel fortæller hun, hvordan den russiske Vladimir Putins retorik og ageren over for USA og Vesten har ændret sig, efter Rusland invaderede Ukraine for lidt over to måneder siden.

Har noget ændret sig i Putins retorik overfor USA og Vesten efter invasionen?“Ja, helt sikkert! Putin virker til at fremstå endnu mere truende, end han gjorde før invasionen. Et eksempel e...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Politisk analyse

Det blev et noget længere møde i Det Hvide Hus end forventet for Mette Frederiksen - hvilket kun forstærker NATO-spekulationerne.

Feature

Kongressen.com var med, da Joe Biden mandag havde besøg af Mette Frederiksen.

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Copyright © 2021 Kongressen