Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Sådan vil Centralbanken sikre at inflationen bliver ved at falde”

Målet fra Centralbanken er fortsat klart: inflationen skal bekæmpes. Men der er skruet ned for den barske retorik, lyder analysen fra Mikael Milhøj.

Målet for Den Amerikanske Centralbank er fortsat klart og tydeligt i kølvandet på det første møde i 2023: inflationen skal bekæmpes, koste hvad det vil. Men fordi inflationspilen nu er begyndt at pege nedad, farer Jerome Powell og FED frem med lempe på en anden måde end det ellers kunne have været nødvendigt at gøre. I dette interview med Kongressen.com analyserer Mikael Milhøj, tidligere chefanalytiker i Danske Bank og nu selvstændig økonomisk analytiker, meldingerne fra FED i kølvandet på åre...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Copyright © 2021 Kongressen