Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Sådan vil partierne forsøge at udnytte striden om abort

Højesterets beslutning om at tage Mississippi-sagen om kvinders ret til abort op i efteråret 2021, gør at emnet bliver et af de helt centrale ved midtvejsvalget i 2022. For begge partier vil forsøge at mobilisere vælgere på baggrund af abortstriden.

Der gik et gys gennem det politiske landskab i USA den anden dag, da Højesteret meddelte, at en sag fra Mississippi om kvinders ret til abort, ville blive behandlet i løbet af efteråret. Sagen forventes færdigbehandlet i foråret eller den tidlig...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen