Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Santos stemt ud af Huset

Den skandaleombruste George Santos er fortid som medlem af Repræsentanternes Hus

'You don't belong here'.

Således lød ordene den 8. februar i år, da den republikanske senator fra Utah, Mitt Romney, passerede partifællen fra New York, George Santos, der ved midtvejsvalget et par måneder forinden var blevet valgt ind som medlem af Repræsentanternes Hus.

Årsagen til den tidligere præsidentkandidats hårde ord i retning af partifællen var, at det i kølvandet på valget var kommet frem, at George Santos havde løjet om det meste, man kunne tænkes at lyve om for at fremme si...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Courtroom

Alle dommerne i højesteret kom til samme konklusion, men under overfladen bobler uenigheden

Politisk analyse

Trump har kurs mod sejren på Super Tuesday, men hvad angår økonomien, står hans kampagne overfor flere store udfordringer

Feature

I mange år var den 4. marts dagen, hvor præsidenterne blev taget i ed, men det ændrede sig under Franklin Roosevelts præsidentskab.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Copyright © 2021 Kongressen