Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Scotts logiske exit

Forventningerne var store til South Carolina-senatoren, der imidlertid aldrig fik sin præsidentkampagne ud over rampen

Så gik den ikke længere. South Carolina-senatoren Tim Scott har således trukket stikket på sin præsidentvalgkamp og dermed fortsætter det republikanske kandidatfelt med at krympe.

Nogen stor overraskelse kan man ikke just påstå at Tim Scotts exit er. Tværtimod har hans kampagne længe kørt på pumperne og det var mere end vanskeligt at se for sig, hvordan han skulle nå at få rettet skuden op inden det første caucus venter i Iowa om to måneder.

Historien om Tim Scotts præsidentvalgkamp er ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Podcast

Snart er ventetiden forbi - efter sommerferien har den nye sæson af 'POTUS' premiere og denne gang er det med Richard Nixon i fokus.

Courtroom

En ny skat indført af Trump, der har givet milliarder i statskassen, blev ikke fundet i strid med forfatningen

Feature

Den 21. juni 1964 blev tre borgerrettighedsforkæmpere dræbt i Mississippi - sagen var med til at sætte øget fokus på racisme i sydstaterne

Feature

Det californiske punkrockband The Offspring lagde i denne uge vejen forbi København til et koncert fyldt med gamle klassikere og nostalgi

Copyright © 2021 Kongressen