Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

Senator Roy Blunt til Kongressen.com: “Huset ser godt ud, Senatet bliver sværere”

Den republikanske senator Roy Blunt fortæller i dette interview med Kongressen.com om partiets muligheder ved midtvejsvalget.

Den republikanske senator Roy Blunt fortæller i dette interview med Kongressen.com om partiets muligheder ved midtvejsvalget.

72-årige Roy Blunt kender Capitol Hill bedre end de fleste. Fra 1997-2011 var han medlem af Repræsentanternes Hus - seks af de år som republikansk whip. Efterfølgende blev Huset skiftet ud med Senatet, hvor han fortsat sidder, men kun året ud. Den erfarne Missouri-senator har således meddelt at han ikke søger genvalg ved midtvejsvalget til november. Et midtvejsvalg, som Blunt imødeser med stor optimisme. Især er mulighederne for republikansk succes gode i Repræsentanternes Hus, mener den tidlig...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Courtroom

En ny skat indført af Trump, der har givet milliarder i statskassen, blev ikke fundet i strid med forfatningen

Podcast

Anders Agner, Camilla Sebelius og Ruben Sindahl analyserer ugens aktuelle begivenheder. Lyt med her.

Feature

Ny lov i Louisiana gør det til et lovkrav, at fremvise De Ti Bud i klasselokaler.

Politisk analyse

Det spidser til i svingstaterne, hvor både Biden og Trump lige nu kæmper for at få det afgørende forspring i målingerne.

Copyright © 2021 Kongressen