Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

Senator Roy Blunt til Kongressen.com: “Huset ser godt ud, Senatet bliver sværere”

Den republikanske senator Roy Blunt fortæller i dette interview med Kongressen.com om partiets muligheder ved midtvejsvalget.

Den republikanske senator Roy Blunt fortæller i dette interview med Kongressen.com om partiets muligheder ved midtvejsvalget.

72-årige Roy Blunt kender Capitol Hill bedre end de fleste. Fra 1997-2011 var han medlem af Repræsentanternes Hus - seks af de år som republikansk whip. Efterfølgende blev Huset skiftet ud med Senatet, hvor han fortsat sidder, men kun året ud. Den erfarne Missouri-senator har således meddelt at han ikke søger genvalg ved midtvejsvalget til november. Et midtvejsvalg, som Blunt imødeser med stor optimisme. Især er mulighederne for republikansk succes gode i Repræsentanternes Hus, mener den tidlig...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Copyright © 2021 Kongressen