Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

Senator Roy Blunt til Kongressen.com: “Huset ser godt ud, Senatet bliver sværere”

Den republikanske senator Roy Blunt fortæller i dette interview med Kongressen.com om partiets muligheder ved midtvejsvalget.

Den republikanske senator Roy Blunt fortæller i dette interview med Kongressen.com om partiets muligheder ved midtvejsvalget.

72-årige Roy Blunt kender Capitol Hill bedre end de fleste. Fra 1997-2011 var han medlem af Repræsentanternes Hus - seks af de år som republikansk whip. Efterfølgende blev Huset skiftet ud med Senatet, hvor han fortsat sidder, men kun året ud. Den erfarne Missouri-senator har således meddelt at han ikke søger genvalg ved midtvejsvalget til november. Et midtvejsvalg, som Blunt imødeser med stor optimisme. Især er mulighederne for republikansk succes gode i Repræsentanternes Hus, mener den tidlig...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Courtroom

Sagen, der kan sende Hunter Biden i fængsel, er en stor politisk hovedpine for Joe Biden

Kultur

Det lignede en almindelig dag, men Mark Chapmans ugerning gjorde, at den 8. december altid vil være dagen, hvor John Lennon blev dræbt.

Politisk analyse

Den detroniserede Kevin McCarthy forlader amerikansk politik efter et år, hvor livsdrømmen endte som et mareridt

Politisk analyse

Et par timers politisk skænderi i Alabama ændrer ikke på at Trump har kurs mod nomineringen og at Haley er førsteudfordreren

Copyright © 2021 Kongressen