Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Seneste Kanye West-stunt: Vil være præsident i 2024

Rapperen Kanye West prøvede gik kortvarigt efter at blive præsident i 2020. Nu har han ladet forstå at han prøver igen i 2024.

Af Jesper Vogelius

Stjernen, der helt efter bogen har skiftet navn til Ye, lagde en video op af sit kampagnelogo på sociale medier sammen med billedteksten Ye 24.

Han hævdede også at have bedt Donald Trump om at være hans medkandidat.

West stillede tidligere op som præsident i 2020, men den kampagne floppede fuldstændig og tiltrak kun 70.000 stemmer.

Hans seneste påstande kom i en video, der blev lagt ud, efter at West blev set på Trumps Mar-A-Lago golfklub tidligere på ugen, ledsag...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen